hasgreenacademy-bamboobrands-geselecteerde-foto

Over ons

Samen op weg naar duurzamere foodinnovaties

Het Consumer Behaviour Lab is ontstaan uit een cocreatie tussen HAS green academy en Bamboo Brands. Samen zetten wij ons in voor snellere, betere en duurzamere innovatieprocessen in food.


Has green academy en Bamboo Brands

Ons verhaal

Op het gebied van gezonde en duurzame food innovaties blijkt telkens weer dat ontwerpbeslissingen op basis van consumentenmeningen een te lage voorspellende waarde hebben voor het uiteindelijke marktsucces. Daarom sloegen HAS green academy en Bamboo Brands de handen ineen. 


Het lectoraat Design Methoden in Food van de HAS green academy zocht richt zich op het analyseren van consumentengedrag en het ontwerpen van succesvolle concepten die consumenten bewegen tot betere voedselkeuzes.


Bamboo Brands helpt  FMCG-fabrikanten om beter, sneller en duurzamer te innoveren, door productinnovaties te testen in een real-life testomgeving, namelijk: de winkelvloer.

hasgreenacademy-bamboobrands-geselecteerde-foto

In de media

In 2022 verscheen een nieuwsartikel over de samenwerking tussen HAS green academy en Bamboo Brands. Hierin lees je meer over onze drijfveren en ambities voor de toekomst.